Regnskogfondets samarbeid med TicketMobile

Regnskogfondets samarbeid med TicketMobile

 
TicketMobile ønsker å hindre nedhogging av regnskogen

Regnskogfondet_logo R

 

TicketMobile ønsker å hindre nedhogging av regnskogen ved å kunne tilby digitale billetter til sine billettkjøpere. Samtidig vil vi også gi et bidrag til Regnskogfondet. Målet er å skape miljøvennlige billetter der 1 NOK per digital billett, kjøpt via billett appen, går direkte til Regnskogfondet.

TicketMobile startet dermed kampanjen #GrønneBilletter. Samarbeidsavtalen med Regnkogfondet har som målsettingen å styrke miljøsatsingen. Dette er et samarbeid vi i TicketMobile er stolte over og håper at flere billettselskap skal bli med i. Visjonen er å skape oppmerksomhet på hvor mye papir som kan spares gjennom å gå over til å bruke digitale billetter. Ettersom samarbeidet innefatter økonomisk støtte til regnskogsbevaring som en integrert del i billettsalget, vil også en slik oppmerksomhet gjøre at Regnskogfondet får midler til sitt viktige arbeide.

 

BannerLinksBannerRechtsBannerRechts

 

Å bevare jordens regnskog er en av de mest effektive tiltakene for å redusere det globale karbonutslippet. Samtidig som det lever over 200 millioner mennesker og 50-80% av jordens dyr- og vekstarter i regnskogen, som har blitt halvert på de seneste femti åren.

 

Opprett et arrangment

 

 

Her kan du se møtet med daglig leder Dag Hareide i Regnskogfondet, der han forteller om den positive effekten som #grønnebilletter har på regnskogen.

Bidra positivt til miljøet. Velg digitale billetter.

 

Opprett et arrangment.

 

Støtt kampanjen med oss hvis du kjøper en digital billett. Bruk hashtagen #grønnebilletter i dine SosialeMedier