Hvilken kø ville du stått i?
11 sept 2015

Hvilken kø ville du stått i?

De fleste av oss har opplevd den

11 sept 2015

De fleste av oss har opplevd den utmattende kjedsomheten av å vente i kø. Ikke bare er kø kjedelig, det kan også være irriterende og stressende.

Se for deg. Endelig er det DIN eventdag. Ditt publikum møter opp i topp stemning, og det første de opplever er endeløse køer ved inngangen. Humøret synker og forventingene skyter til værs, for hvis de skal orke å stå i denne køen da bør det være forrykende bra på innsiden.

Med TicketMobile reduserer du kø! Publikum kjøper billettene på forhånd og billettene scanner de enkelt og raskt inn når de kommer. Billettsystemet er effektiviserende og det blir mindre sjanser for kø. På den måten unngår du at dine kunder blir sure og utålmodige. Du får opprettholdt sikkerheten ved at du blir kvitt opphopning av mennesker med press og kaos. Og ikke minst; Du får kundene raskt innenfor dørene som er en fordel for å opprettholde gode stemning, og en fordel for et potensielt større salg i baren!

Innsjekk av flere samtidig
Gjennom TicketMobile kan du også sjekke inn flere billetter samtidig! Har én av dine kunder kjøpt fem billetter til seg og sine venner, trengs det kun å scannes én gang og alle fem kan rusle glade og fornøyde inn. Har bare to av fem kommet, kan du sjekke de to separat og de gjenværende tre når de kommer. Veldig enkelt. Veldig raskt.

Kundene dine benytter TicketMobile sin billettkjøp-app. Du, som event-arrangør, benytter TicketMobile sin scanner-app. Her kan du også se statistikk og holde oversikt over hvor mange som har kommet vs. antall solgte billetter. Da kan man på en enkel måte se når det eventuelt kan nedbemannes ved innsjekk og sette inn flere i baren så det ikke oppstår kø der. Begge app-ene funker både på mobil og nett-brett.

scannerapp utan logo

Har du spørsmål, må du bare ta kontakt. Vi hjelper gjerne!

Legg igjen en kommentar
More Posts
Kommentarer
Comment